Usikker på hva du skal studere?

Student eller på vei til å bli student? Ja, da har du sikkert opplevd at det ikke alltid er like enkelt å vite hva du ønsker å jobbe med i livet – noe som gjør det til en utfordring å velge riktig studie.

Når du velger utdannelse, må du tenke på hva du har lyst til å jobbe med. Du bør fokusere på hva du trives med.

  • Liker du å være kreativ?
  • Liker du å jobbe med tall?
  • Liker du å jobbe med mennesker?
  • Liker du å jobbe med maskiner og utstyr?

Det er mange muligheter, og det er mye å tenke over når du skal velge både utdannelse og karrierevei i fremtiden. Selv om noen ønsker å følge i sine foreldres fotspor, så vil ikke alle det. Det viktigste er å gjøre det Du ønsker, slik at du får et liv med en jobb du vil trives med.

Lange studier passer ikke for alle, og det er ikke sikkert at du trenger å gå lenge på skole for å kunne jobbe med det du brenner for.

Ønsker Du å få flere innspill på studier, på hva du kan gjøre i livet for å gjøre det du drømmer om – enten det er å reise, gjøre noe godt for andre, starte egen business etc.? Da bør du ta en kikk på boka / videopresentasjonen Du Er Sjef Over Ditt Eget Liv.

Anbefalte blogginnlegg