Opplever du hodebry og trenger noen råd?

Opplever du hodebry og trenger noen råd på veien?

Livet kan for de fleste av oss være en utfordring til tider. Der og da er det vanskelig å komme med konstruktive innspill, men det å ta tiden til hjelp er viktig. Samtidig er det slik at erfaringer fra andre vil kunne hjelpe til med å sette ting i perspektiv. Dvs. at man faktisk klarer å se et lys i tunnelen, selv om det ofte kan være nokså strevsomt og se mørkt ut.

Det er alltid håp og muligheter!

Enten du føler at livet har stoppet opp på «privaten», skolen er stress og slit – eller andre ting i livet som påvirker hverdagen negativt, så må man prøve å se for seg hvordan man kan endre det hele til det bedre.

Mange av oss har vært med på både opp- og nedturer, og det er nedturene vi lærer mest av. Utfordringer setter oss på prøve og utfordringer får oss til å vokse. Ja, det kan være vondt, trist, hardt og alt – men lytt til noen med erfaringer; noen som har opplevd noe av det du går igjennom. Det er da du vil se at «kanskje det er en mening med det som skjer», at andre tar feil, at du selv faktisk ikke fortjener det her – og da er det slik at DU er den som kan skape forandring. DU er Sjef over Ditt Eget Liv!

Det er dette temaet og de «vanskelige» områdene i livet vi har prøvd å sette et søkelys på i boka / videopresentasjonen «Du Er Sjef Over Ditt Eget Liv». Ta gjerne en kikk, og se om Du ønsker å få et større innblikk i utfordringer og de mulighetene vi mennesker har i livet, hvordan andre opplever dette, og hvordan man kan tenke for å snu livet til noe positivt.

Anbefalte blogginnlegg